Tratament Ultrasunete. Remodelare corporala cu Ultrasunete.

 

Tratamentele cu Ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporale deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt. 

 Un tratament cu Ultrasunete este foarte asemanator cu cele folosite in centrele medicale, doar ca in remodelarea corporala, Ultrasunetele penetreaza cu cativa milimetri mai in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos unde se gaseste celulita.

 

 Tratam celulita cu ultrasunete

 Tratamentul anticelulitic cu Ultrasunete imbina efectul termic provocat de Ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro - vibraţii invizibile (un milion vibratii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.

 

Aparat ultrasunete

 La salon Keiko SlimSpa din Bucuresti tratament cu Ultrasunete  se efectueaza cu UltraSono Cell Free.

Aparatul de masajul anticelulitic cu Ultrasunete lucrează cu un milion de herţi pe secundă, pentru a crea acelaşi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică generate de aceste micro-vibraţii. Tratamentul cu Ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.

 

Beneficii Tratament cu Ultrasunete:

-          Efect anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor

-          Redarea elasticitatii pielii

-          Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei

-          Efect anticearcan si de lifting facial prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activarea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei.

-          Realizează o profundă sonoforeză - Ultrasunetele, printr-o presiune acustică, maximizeaza eficienta ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulita.

-           Activare a micro-circulaţiei cutanate prin acţiunea termică a tratamentului cu Ultrasunete.

 

Contraindicatii tratament cu Ultrasunete:

Tratamentul cu Ultrasunete este contraindicat persoanelor care au dermatite, răni deschise, varice pronunţate, purtătorilor de tije metalice, celor cu boli cardiace sau astm.

 Recomandari tratament ultrasunete

 Imbinarea de tratamente cu Ultrasunete cu impachetari  sau o sedinta de electrostimulare lifting facial conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antirid.

 

Keiko SlimSpa este dotat 100% cu aparatura si echipamente profesionale de slabit  distribuite in Romania de catre Rowe – lider pe piata aparaturii pentru centre de infrumusetare si Spa.

 Keiko este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste,  avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slăbire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!