KEIKO LIFE

Keiko este sponsor si sustinator al Asociatiei SOS Infertilitatea

În România numărul cuplurilor care nu pot avea copii pe cale naturală devine tot mai mare. Singura lor şansă este aceea de a apela la proceduri de fertilizare in vitro, care însă nu sunt la îndemâna oricui.Keiko Life

Costul unei asemenea proceduri porneşte de la 1400 EUR şi poate ajunge până la 5000 EUR, costuri la care se adaugă preţul medicamentelor şi al altor proceduri speciale suplimentare, în funcţie de particularităţile fiecărui caz în parte. Şansele de reuşită sunt de aproximativ 25%, astfel încât sunt cupluri care apelează şi plătesc credite întinse pe o perioadă lungă fără însă a-şi împlini visul.

Keiko Life îşi propune să ajute aceste cupluri să fie mai aproape de împlinirea celei mai arzătoare dorinţe: aceea de a avea propriul copil.

De aceea Keiko a decis sa devina sponsor si sustinator al Asociaitiei SOS Infertilitatea.

SOS Infertilitatea se afla sub coordonarea unei echipe exclusiv de voluntari ce isi doresc sa faca o schimbare in aceasta situatie delicata. Initiativa a inceput sa se cristalizeze in martie 2008, ducand o lupta puternica si continua pentru ceea ce este mai mult decat un slogan:
“A AVEA UN COPIL NU TREBUIE SA FIE UN LUX!” 

Asociatia SOS Infertilitatea

Indiferent daca sunteti sau nu afectati de aceasta problema, va puteti inscrie in Asociatia “SOS Infertilitatea” si puteti contribui la actiunile pe care le desfasoara.