Bronzarea Organică

Bronzare organica

Vrei un bronz perfect dar nu te expui razelor UV deoarece îţi usucă pielea şi îmbătrânesc tenul? Te fereşti să mergi la solar datorită riscurilor? Soluţiile de bronzat acasă lasă urme pe haine şi te bronzează cu pete?

Alege Bronzarea Organică – noul şi revoluţionarul sistem de bronzare care îţi conferă un bronz intens şi perfect uniform în doar 5 minute. Mai mult: acum şi cu efect anti-îmbătrânire!

Toata lumea îşi doreşte să aibă pielea într-o culoare plăcută, ca mângâiată de razele soarelui.

Însă cu toţii ştim că mângâierea soarelui nu lasă doar un ten bronzat ci şi o piele îmbătrânită, riduri şi uneori şi alte probleme de sănătate. 

Iată premisele pentru apariţia unei Revoluţii în Bronzare: Bronzul Organic!

Este cea mai cool metodă de a avea nuanţa intensă de bronz pe care altfel o obţii abia după o lună de plajă în Maldive. Acum o poţi avea în doar 5 minute.

Fără riscuri, fără arsuri sau uscarea excesivă a pielii, fără riduri. Dimpotrivă.

Bronzarea organică reprezintă un procedeu profesional de bronzare (cu alte cuvinte se efectuează numai în saloane) prin care se aplică prin pulverizare, cu un aparat cu turbină HVLP, o soluţie total organică ce va colora instant pielea într-o nuanţă naturală, plăcută, caldă. Spre deosebire de alte metode de bronzare (de exemplu cele pe bază de zahăr), această soluţie este 100% naturală şi provine din miere de albine pentru nuanţa mai deschisă şi din coajă de nuci verzi pentru cea închisă.

Aparatul de aplicare în sine este o inovaţie tehnologică, datorită căruia procedura este foarte rapidă, simplă şi mai ales fără riscuri de aplicare greşită.

Soluţia de bronzare TanOrganic se pulverizează după o metodă specială pe corp, aceasta acţionând doar cu straturile superioare ale dermei, fără să intre în contact cu melanina.

O singură pulverizare asigură un bronz intens, nefiind necesare mai multe şedinţe pentru a ajunge la o culoare evidentă.

Bronzul durează 7-9 zile şi are un aspect radiant, luminos, o nuanţă pe care pielea ta nu ar avea-o poate nici după 12 - 15 zile de bronzare. 

Marele avantaj al bronzului organic este că, pe lângă faptul că nu prezintă nici un risc pentru piele, are în acelaşi timp efecte anti-age: conţinutul său bogat în acid hialuronic, aloe vera, vitamina B5, ginseng şi muşeţel îi conferă proprietăţi benefice de reîntinerire şi hidratare a pielii.

Soluţiile TanOrganic sunt în două nuanţe:

mediu – având în componenţa miere de albine şi

intens – pe bază de coajă de nuci verzi

Preţul unei şedinţe este de 60 lei. 

Faci parte din comunitatea Keiko Slim Spa sau ai un abonament Keiko Slim Spa si te pregatesti de nunta?
Oricare dintre abonamentele Keiko Slim Spa îti asigura un voucher cu discount 10% la serviciile agentiei No Surprises.

Nu mai sta pe gânduri! Te asteptam la Keiko Slim Spa!