Slabire prin electrostimulare

 

Electrostimularea ramane in continuare una dintre principalele metode de slabire ultrarapida pasiva.

Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecvenţă şi intensitate adecvată pentru a genera o mişcare vibratorie fină a muşchilor, astfle arzand calorii si grasimi aflate in exces in organism. Masaj cu electrostimulare este o forma pasiva de slabit, datorita careia  nu va mai trebui sa faci aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai bună circulaţie sanguină şi limfatică cât şi refacerea elasticitatii pielii.

slabire prin electrostimulare

Cum se desfasoara o sedinta de electrostimulare

Pe corp se aplica electrozi care se ataseaza cu benzi elastice. Se stabileste programul dorit: de slabit standard, slabit localizat abdominal, slabit localizat coape/fese, de tonifiere, de drenaj limfatic, de lifting facial, de lifting sani sau de relaxare.

In timpul sedintei de electrostimulare, succesiunea de contractii este simtita concomitent pe toate perechile de electrozi,  nu doar secvential. Aceste contractii vor mari necesarul de energie al muschiului, ceea ce va determina o ardere hipercalorica la nivel celulitic (celulita este formata atat din grasime cat si din retentie de lichide, metale grele, toxine). Lipoliza (arderea grasimilor) furnizeaza aceasta energie necesara muschiului pentru contractie. O sedinta de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de fitness intensiv, fara intrerupere.

 

Aparate de electrostimulare

Professional Combo – cel mai performant aparat de electrostimulare  imbina efectele benefice ale electroterapiei si ale termoterapiei. 

Electrostimularea – in continuare o terapie anticelulitica la moda

Desi o metoda traditionala de slabit si remodelare corporala, electrostimularea ramane una din terapiile “in voga” deoarece efectele sunt vizibile aproape imediat: piele mai fermă, muşchi mai supli, centimetri dispăruţi ca prin farmec.

 Practic, electrostimularea genereaza o eliminare accelerata a grăsimilor si o slabire ultrarapida. Centre de slabire si de infrumusetare din Europa folosesc electrostimularea de 25 de ani, in timp ce in SUA a devenite cel mai modern mijloc de remodelare corporala, devansand atat fitness-ul, cat si procedeele chirugicale de corectare a problemelor de frumusete.

 

 Drenaj limfatic prin electrostimulare

Sedintele de electrostimulare asigura printr-un program special drenaj limfatic. Importanta unui drenaj limfatic corespunzator merge mult peste functia de eliminare a rezidurilor. Limfa actioneaza de asemeni ca un filtru al tesuturilor, distrugand bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate in ganglionii limfatici. De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii corpului.

 Contraindicatii electrostimulare:

  • epilepsie;
  • hipertiroidie;
  • stimulator cardiac si operatii pe cord;
  • tija metalica;
  • sarcina;
  • boli de piele.

 Keiko Slim Spa este centru de remodelare corporala dotat cu aparate de electrostimulare de la Rowe – distribuitor aparatura si echipamente profesionale  pentru centre de slabit si infrumusetare.

 Keiko Slim Spa este salonul de remodelare corporala in Bucuresti care te ajuta la slabirea in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste,   avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Doar la Keiko Slim Spa beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor,  lifting facial nechirurgical, estetica faciala,  marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slăbire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!