Electrostimulare faciala sau microstimulare faciala

 Electrostimulare faciala la Keiko Slim SpaStiati ca muschii mimicii sunt folositi zilnic in peste 8.000 de combinatii posibile? Si chiar si in aceste conditii tot avem muschi faciali pe care ii folosim extrem de rar.

Ca sa reintineresti si sa recastigi tonusul facial, muschii trebuie stimulati.  Iar pentru un extraordinar lifting facial, solutia ideala este tratamentul cu electrostimulare faciala sau microstimulare faciala. Cum exista muschi faciali foarte rar folositi, fitnessul facial este o solutie prin care sa stimulam toate grupele de muschi pentru a mentine tonicitatea tenului.

Asa cum sportul alungeste muschii corporali dand o postura zvelta, conturata, ferma, la fel lucrarea muschilor faciali are efecte vizibile de reconturare si lifting facial. Constientizarea tot mai mare a acestui lucru a dus la o popularizare tot mai mare a exercitiilor de "facial fitness", youtube-ul este plin de traineri care te invata exercitii pt antrenarea muschilor faciali iar femei din lumea intreaga isi incep ziua incercand exercitii faciale greu de executat si controlat, totul pentru a obtine contur si efectul de lifting facial.

   Tocmai de aceea, era de asteptat aparitia aparatelor de electrostimulare faciala (microstimulare faciala) care pot face acest tip de exercitii computerizat, perfect sigur, in mod corect si care sa lucreze timp de 15 minute toate grupele de muschi.

 Astfel de aparate de electrostimulare faciala exista de fapt din anii 50 insa erau folosite cu precadere in spitale pentru persoanele care au suferit pareze, semi-pareze sau paralizii faciale, care aveau nevoie de microstimulare faciala pentru a-si recapata mobilitatea si conturul fetei.

Insa odata cu recunoasterea meritelor sale in industria estetica, aparatele de electrostimulare faciala au devenit tot mai cunoscute si mai folosite in toata lumea de femeile care doreau sa-si pastreze tonusul facial sau sa obtina un efect de lifting facial.

In centrele Keiko Slim Spa se regasesc 3 tipuri de aparate profesionale pentru electrostimulare faciala (microstimulare faciala) marca Rowe dintre care Professional 24 Pads si Professional Combo la care se efectueaza tratamentul de electrostimulare faciala standard si Lift Express , noul tratament de lifting facial prin electrostimulare faciala (microstimulare faciala) ce utilizeaza microcurentii LifeWave, microcurenti conceputi special pentru stimularea sistemului electric natural al organismului ce actioneaza asupra muschilor care nu sunt foarte ultilizati si ii lucreaza intr-un mod natural, efectul fiind acela de lifting facial, complex si exact.

Rezultatele tratamentelor de electrostimulare faciala- microstimulare faciala la Keiko Slim Spa:

 • lifting facial complet
 • reda volumul pometilor
 • atenueaza cearcanele
 • elimina gusa
 • sterge ridurile si previne formarea altora
 • ofera luminozitate tenului
 • fermitate
 • reintinerire faciala
 • netezeste ridurile adanci din jurul gurii si al ochilor
 • creste nivelul de aminoacizi la nivel facial
 • imbunatateste circulatia sanguina, cu efecte spectaculoase asupra cearcanelor