Mezoterapie virtuala : Dermoporatie cu Dermocell

 

Mezoterapie virtualaKeiko Slim Spa iti recomanda tratamentul de dermoporatie cu Dermocell cea mai avansată formă de mezoterapie virtuala, înlocuind injectarea, dar mentinand obtinerea de rezultate spectaculoase!

Cele mai frecvente aplicatii ale tratamentului de mezoterapie virtuala prin dermoporatie sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente antirid sau tratamente pentru capilare sparte.

Tratamentul de mezoterapie virtuala prin dermoporatie de la  Keiko Slim Spa este o metodă avansata de mezoterapie virtuala pentru ca practic vorbim de o procedura care, in mod nomal, ar fi posibila doar cu ajutorul injectiilor. Insa in cazul tratamentului de dermoporatie cu Dermocell, nu sunt necesare injectiile, nu exista efecte adverse, durere sau riscuri. Nu risti nimic in numele frumusetii!

 

De ce functioneaza tratamentul de dermoporatie (mezoterapie virtuala)

De regula, din ingredientele unei creme, foarte putine – numai  5% ajung efectiv în profunzime. Tratamentul de dermoporatie insa face ca intr-o singura sedinta/ aplicare sa patrunda 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Avantajul principal al tratamentului de mezoterapie virtuala prin dermoporatie consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.

  

Mezoterapie virtuala = electroporatie + electroforeza

 

Tratamentul de mezoterapie virtuala combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia – care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza - o metoda prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

  Electroporatie: fenomenul de electroporatie este generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obtine astfel o marire a porilor membranei celulare si se obtine o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporatie este non-invaziv si reversibil – cand actiunea electroporatiei inceteaza, membrane celulara isi revine la stadiul normal.  

  Electroforeza: actiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt impinse in straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.

 

Avantajele tratamentului de mezoterapie virtuala cu Dermocell

Tratamentul de dermoporatie consta in introducerea în profunzimea tesutului a unor substanţe active, iar acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

 • putem introduce colagen in, acid hialuronic la nivel facial (sau oriunde e nevoie),
 • tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (este singura metoda nechirurgicala care poate trata chiar celulita în stadiul 4),
 • aminexil pentru tratarea calvitiei,
 • elastina pentru vindecarea vergeturilor,
 • produse pentru tratarea diverselor forme de acnee,
 • tratamente pentru capilare sparte,
 • tratamente anti-rid,
 • ştergerea petelor de pigmentare,
 • hidratarea pielii uscate cronic, etc.

 

Tratamentul de Dermoporatie cu Dermocell (mezoterapie virtuala) te scapa de riduri, celulita si vergeturi

    Estetica faciala

Prin diversitatea aplicatiilor, dermoporatia este uluitoare. Deoarece tratamentul de mezoterapie virtuala în sine constă în introducerea în profunzime a unor ingrediente active, acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

 • Redefinirea conturului fetei
 • Restituirea prospetimii tenului
 • Atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor
 • Impiedica procesul de lasare a pielii.
 • Ten mai dens, mai ferm, mai elastic, mai bine hidratat.

   Tratamente corporale cu rezultate radicale prin mezoterapie virtuala 

 • tratament antivergeturi prin introducerea de elastina conduce la estomparea pana la disparitie a vergeturilor
 • tratamente anticelulitice (trateaza nechirurgical chiar si celulita in stadiul 4)
 • tratamente pentru capilare sparte
 • refacerea tonusului muscular
 • redare fermitatii pielii

Recomandari mezoterapie virtuala

Tratamentul de Dermoporatie sau mezoterapie virtuala cu ingrediente active oferit de Keiko Slim Spa are rezultate vizibile instant. O şedinţă de mezoterapie virtuala durează 15 minute si recomandăm îmbinarea cu o şedinţă de microdermabraziune cu particule de diamante pentru a obţine un maxim de efect.

Keiko Slim Spa este un salon de infrumusetare specializat in slabire ultrarapida, remodelare corporala si estetica faciala. Singurul salon de remodelare corporala din Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, avand in acelasi timp grija de trup si de suflet.  

Keiko Slim Spa este dotat exclusiv cu echipamente marca ROWE. Tratamentul de dermoporatie este efectuat cu Dermocell, echipament distribuit in Romania in exclusivitate de Rowe – distribuitor de aparatura si echipamente de slabit pentru saloane infrumusetare.