Tratament pentru transpiratie cu Botox

 

 

Tratament pentru transpiratie cu Botox/ VistabelAi probleme cu transpiratia excesiva? Keiko iti sare in ajutor cu un tratament pentru transpiratie prin injectii cu Botox !

 

In realizarea unui tratament pentru transpiratie eficient se folosesc injectii cu Botox! FDA (Food & Drug Administration, organism de control al medicamentelor pe piata americana) a aprobat tratamentul injectii cu Botox (, toxina botulinica de tip A in aprilie 2002. Injectii cu Botox \sunt aprobate si utilizate in prezent de peste 70 de tari din intreaga lume.

 

Prin injectii cu Botox in zonele cu probleme, impulsul nervos relationat este relaxat si nu va elimina secretii. Astfel, efectul unui tratament pentru transpiratie este realizat si se va opri producerea de transpiratie in zona injectata. In aproximativ 2 zile efectul acestui tratament pentru transpiratie cu Botox va fi instalat prin minimizarea procesului de transpiratie, la unii pacienti reducandu-se de tot.

 

Acest tratament pentru transpiratie cu Botox, la Keiko este simplu si nedureros si se recomanda efectuarea unui alt tratament dupa 5-7 luni.

 

Tratament pentru transpiratie cu Botox este disponibil numai la Keiko D’ORobanti, in strada Sofia nr. 13!

Suna acum la Keiko pentru programare: 021/230.41.70, 0722 2KEIKO