ZENTISSE Slim Light Laser - cel mai eficient laser pentru slabit din Romania acum la Keiko

Zentisse Slim Light Laser (laser de slabit) Keiko

Zentisse( Slim Light Laser) este cea mai noua si provocatoare metoda de a topi grasimile acumulate pe zone extinse ale corpului, laser pentru slabit, dar si o metoda de a reda fermitatea si tonusul pieliisi si te poti bucura de ea si la Keiko.

Cele 2 lungimi de unda ale lui Zentisse Slim Light Laser, 658 nm si 980 nm lucreaza simultan pe efecte diferite cu ajutorul celor 8 capete mari de tratament ( 24 diode Mitsubishi) si a celor 4 dispozitive mici( 4 diode).

Laserul rece( 658 nm) vizibil in spectrul ochiului uman ca si prezenta a culorii rosii, actioneaza la o adancime de 0,8-1 mm stimuland celulele pielii (fibroblastele) sa sintetizeze de 200 de ori mai multe fibre proteice-colagen si elastina-rezultatul fiind cel de maximizare a tonusului, a fermitatii pielii si liftarea zonelor afectate de ptoza tegumentara( piele lasata).

Laserul profund, nevizibil (980 nm) penetreaza tesutul adipos la o adancime de pana la 4-5 cm, stimuleaza de 200 de ori procesul de lipoliza ( arderea grasimilor) avand ca rezultat scaderea in centimetri, reducerea stadiilor avansate de celulita si inlaturarea aspectului inestetic de ,,coaja de portocale”.

Zentisse Slim Light Laser, este un laser pentru slabit permisiv in selectarea zonelor de lucru: submandibular(gusa), brate, spate, abdomen, talie, fese, coapse, gambe.

Timp de lucru Zentisse Slim Light Laser: 30 minute (exceptie gusa-15 minute)

Frecventa recomandata a sedintelor: de 2 ori/saptamana