Tratament cu Oxigen Hiperbaric

 

Acum, la Keiko ai noul aparat revolutionar Oxy2 la care poti face tratament cu oxigen hiperbaric de puritate medicala (98 %). Noutatea absoluta pe care o aduce Oxy2 pe piata din Romania este presiunea foarte puternica si puritate foarte mare (98%) a oxigenului, ceea ce duce la rezultate fabuloase inca de la prima sedinta de tratament cu oxigen Tratament cu Oxigen Hiperbaric la Keiko Oxy2hiperbaric.

 Tratamentul preferat al Madonnei,  HBOT (tratament cu oxigen hiperbaric) se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer (de puritate scazuta 16-18%) prin intermediul unor filtre speciale in oxigen de puritate 98%. Optional, imbogatindu-l cu seruri cu sustante active ( molecule extrem de mici) , bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in profunzimea dermului. Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime, iar nutritia celulelor este marita de 6 ori.

   

 Tenul – morfologie şi impact

Cu varsta, dermul se matifiaza, capilarele se atrofiaza, pliuri de expresie devin riduri.

Structurile de colagen şi acid hialuronic sunt vitale pentru un aspect tineresc si fin al tenului si sunt primele care sunt afectate de trecerea timpului.

Fara oxigen, revitalizarea colagenului fragmentat si acidului hialuronic degradat este aproape imposibila.

Tenul mereu alimentat cu oxigen si nutrienti prin vasele de sange si capilare arata mereu fresh si vitalizat.

 

  Rezultate imediate cu tratament cu oxigen hiperbaric. Fabuloase. De durata.

Prin utilizarea oxigenului cu presiune pulsata, oxigenul  si ingredientele active aplicate prin tratamentul cu oxigen hiperbaric sunt injectate profund in epiderm fara ace, eficient si sigur.

Prin oxigen sunt susţinute grupele de colagen şi reţelele de acid hialuronic responsabile în ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

 Vasele sanguine si capilarele care transporta oxigen în derm se subtiaza si se atrofiaza la randul lor, pe masura ce inaintam in varsta.

 Oxy2 suplimenteaza direct, din exterior, prin tratament cu oxigen hiperbaric necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea atat de specifica tenului tanar.

 

Tratament cu Oxigen Hiperbaric- Sistem High-Tech cu protocol in 3 pasi:

Oxy2- Tratament cu Oxigen Hiperbaric la KeikoOxy2 Injection: “Injectarea” cu oxigen de puritate ridicata (98%) sub presiune dubla, curata tenul, il oxigeneaza, inlatura celulele moarte si deschide porii. Masajul cu oxigen hiperbaric activeaza circulatia sangvina si metabolismul celular. Tenul redevine luminos si vitalizat.

Oxy2 Spray:  Permite combinarea oxigenului pur  cu produse cosmetice cu ingrediente active puternice, care sunt impinsi prin presiunea oxigenului in straturile profunde ale pielii. Reda densitatea retelei de  colagen, accelereaza regenerearea celulara si reface elasticitatea tenului. 

Oxy2 Mask: Acopera intregul chip cu o masca de oxigen pur, inhaland atat prin inspiratie, cat si prin fiecare por oxigen de o puritate aproape perfecta. Protejeaza colagenul de degradare si ajuta la netezirea vizibila a pielii.

Ce rezultate poti obtine cu un tratament cu Oxigen Hiperbaric la Keiko?

  • Sterge ridurile si decrispeaza trasaturile, efect de lifting facial;
  • Redefineste ovalul fetei;
  • Reduce cicatricile superficiale si uniformizeaza aspectul tenului;
  • Elimina acneea ;
  • Reda luminozitatea si tonicitatea tenului;
  • Reduce dramatic petele de pigment;
  • Atenueaza vergeturile ;
  • Asigura suplete si un aspect tineresc  fetei;
  • Cuperoza este eliminata;
  • Elimina "pungile" de sub ochi.

 

 Specialistii Keiko iti recomanda o microdermabraziune cu pulbere de diamant inainte de primul tratament cu oxigen hiperbaric iar pentru efecte maxime ale tratamentului cu oxigen hiperbaric, o microdermabraziune cu pulbere de diamant o data pe saptamana.