Remodelare corporala si SPA

 

Centrul de remodelare corporala Keiko Slimspa va propune cele mai inovatoare cele mai inovatoare proceduri de întreţinere corporală dar nu numai atat: am eliminat atmosfera rece, aproape medicală dată de tehnicile din domeniul esteticii aplicate, creând un amestec atipic, departe de banalitate, între tehnologia de ultima oră in terapie pentru slabit si remodelare corporala şi eleganţa şi intimitatea unui spaţiu din care nu ţi-ai mai dori să pleci. Practic, un hibrid special între eficienţa terapiilor pentru slabit şi creativitatea din spatele atmosferei calde şi blânde a unui Spa.

 

Cele mai performante aparate pentru slabit din Bucuresti

 Tehnici de remodelare corporala de ultima generatie, intretinere corporala ultraperformanta, SPA, tehnici de control a alimentatiei pentru slabit, metode de prevenire a celulitei, terapii anticelulitice eficiente, tratamente antirid si de cosmetica faciala cu rezultate vizibile instant – toate acestea le gasesti la Keiko SlimSpa – centrul tau de remodelare corporala.

 Aparatura de remodelare corporala de ultima generatie, personal profesionist, tratamente si tehnici de ultima ora in materie de slabit – toate sunt elemente care actioneaza in sinergie pentru a va oferi o perfecta remodelare corporala.

Gina Pistol slabire Rowe

 

 Tratamente pentru slabit

 Keiko SlimSpa este mai mult decat un simplu salon din Bucuresti de remodelare corporala. Ne propunem să desfiinţăm miturile cu privire la metode clasice pentru slabit. Tocmai de aceea Keiko Slim Spa îmbină cele mai avansate tehnici pentru slabit  cu expertiza nutriţioniştilor in alimentatie pentru slabit şi cu atmosfera caldă şi relaxantă a unui adevărat Spa.

 Ne adresăm tuturor femeilor active, pentru care calitatea şi confortul sunt indispensabile, iar atitudinea un “must have”. Vrem să rupem monotonia oraşului şi de aceea vă propunem întotdeauna cele mai complexe si performante tratament pentru slabit din Bucuresti, cu rezultate prompte.

 

Rezultatul: Slabire rapida

Doar la Keiko SlimSpa veti gasi programe pentru slabit si remodelare corporala care te ajuta sa obtineti rapid si simplu silueta dorita. Un exemplu in acest sens este LipoMed: programul pentru slabit – vedeta a acestei perioade, cu rezultate spectaculoase: in doar o luna poti slabi 10 kilograme. Programul pentru slabit LipoMed este gandit pentru o perioada de 4 saptamani in care poti slabi sanatos, fara efect YO-YO.

 

Relaxare si SPA

 Keiko SlimSpa imbina atmosfera eleganta a unui SPA cu servicii profesionale in materie de slabit si remodelare corporala. Fiecare clienta in parte va beneficia de o consultatie gratuita pentru a stabili impreuna un program customizat pentru slabit si remodelare corporala prin care sa maximizam rezultatele obtinute.

 

Discuta despre slabit cu specialistii  Keiko SlimSpa

 Impreuna cu specialistii de la Keiko SlimSpa vei putea crea programul pentru slabit si remodelare corporala perfect adaptat pentru personalitatea si trupul tau. Vei putea stabili dieta de slabire cea mai potrivita, ce terapii anticelulitice ti se potrivesc si au efecte rapide pentru corpul tau, care retete de slabit sunt mai eficiente si care nu. Vei putea afla trucuri noi despre cum sa slabesti sanatos fara sa te infometezi sau sa acumulezi frustrari. Specialistii Keiko iti pun la dispozitie unele dintre cele mai eficiente metode de remodelare corporala din Bucuresti.

 Keiko SlimSpa este un centru de remodelare corporala dotat 100% cu aparatura de ultima generatie in remodelare corporala  si slabire oferita de Rowe.

 Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slăbire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!