Scleroterapie

 

Printre cele mai noi tratamente de care te poti bucura la Keiko, se numara si cel de scleroterapie!

Scleroterapie

Scleroterapie- se injecteaza in vena varicoasa polidocanol- agent sclerozant, ce asigura obstruarea venei si transformarea acesteia intr-un cordon fribros subtire ce este invizibil. Tratamentul de scleroterapie este perfect pentru venele mici si mijlocii si este un tratament simplu si eficient, terapia de scleroterapie putand fi repetata atunci cand este nevoie. Tehnica de scleroterapie nu poate fi aplicata pe venele foarte mici. Studiile medicale au demonstrat ca tratamentul de scleroterapie este mult mai eficient decat metoda clasica chirurgicala.

In ce consta terapia de scleroterapie la Keiko?

Pacientului ii vor fi adinistrate mai multe injectii cu o cantitate bine stabilita de polidocanol- agent sclerozant in venele varicoase. Sedinta de scleroterapie durează circa 30 minute.

Pachetul Keiko pentru scleroterapie este de 3 sedinte de injectare cu polidocanol- agent sclerozant, urmat de o cura de finisare constant in 3 sedinte de mezoterapie virtuala si 1 sedinta de IPL tehnologie E-light pentru rezultate perfecte la numai 240 de euro.

 

 Tratamentul de scleroterapie este disponibil numai la Keiko D’ORobanti, in strada Sofia nr. 13!

Suna acum la Keiko pentru programare: 021/230.41.70, 0722 2KEIKO