Drenaj Limfatic

 

Despre Drenaj Limfatic

Printre terapiile de remodelare corporala drenajul limfatic este numit “moartea celulitei”.

Sistemul limfatic este responsabil de transportul reziduurilor, nutrientilor si anticorpilor – transport ce poate fi blocat prin sedentarism sau hrana gen fast-food. Un astfel de drenaj limfatic deficitar duce la acumularea toxinelor si reziduurilor in tesuturi, perturband functionarea normala a organismului.

 

De ce este important drenajul limfatic?

 Drenajul limfatic corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deseurilor metabolice din organism. Drenajul limfatic este una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului  .

 

  Ajuta drenajul limfatic la slabit?

Unul din efectele imediat vizibile ale drenajului limfatic defectuos este APARITIA CELULITEI.

De aceea este considerat este element-cheie in procesul de slabit si remodelare corporala. Ajuta la eliminarea celulitei si reducerea adipozitatilor localizate, cu efect de slabire ultrarapida.  In lipsa unui drenaj limfatic corect, caloriile nu se consuma ci se depun sub forma de aripioare, musculatura se atrofiaza, pielea capata aspectul de coaja de portocala ca urmare a pierderii elasticitatii si retentiei de apa in celule.  Un drenaj limfatic corect poate remedia toate aceste probleme.

 

Aparate de drenaj limfatic la Keiko Slim Spa

  Drenaj limfatic prin presomasaj

La Keiko Slim Spa puteti efectua sedinte de drenaj limfatic cu aparatul de preso masaj  Presso Symphony. Mai exact este un costum special care inconjoara abdomenul, picioarele si un brat. Presso Symphony este dotat cu spatii pneumatice in care patrunde aer cu presiuni si etape diferite. Prin alternarea presiunilor si etapelor se preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-o maniera comoda si extrem de placuta.

 

 Drenaj limfatic cu SlimLight la Keiko Slim Spa

O alte metoda de slabit cu ajutorul drenajului limfatic  o reprezinta terapia cu laser soft  cu SlimLight – ce actioneaza pe 4 nivele: dermic, tisular, vascular si neurologic. Cu alte cuvinte actioneaza prin masaj de drenaj limfatic la nivelul nervurilor, vaselor limfatice, venelor, fibrelor muscular, tendoanelor si ganglionilor limfatici, asigurand un excelent drenaj limfatic.

 

Drenaj limfatic cu DermoCell la Keiko Slim Spa

Sau puteti incerca DermoCell  –  revolutionar ca tehnologie, masajul anticelulitic produs prin aceasta terapie asigura un profund si spectaculos drenaj limfatic, eliminand in timp record lichidele acumulate in exces in zonele localizate. Drenajul limfatic cu DermoCell elimina total celulita, chiar si cea aflata in stadiile III – IV (tipul de celulita cel mai dificil de eliminat) si atenueaza pana la disparitie completa a senzatiei de picioare grele.

 

 Drenaj limfatic prin electrostimulare

Electrostimularea la randul ei are efecte extraordinare de drenaj limfatic: accelerarea circulatiei limfatice, cresterea ratei metabolice, imbunatatirea circulatiei periferice – toate fac parte din procesul de drenaj limfatic obtinut prin electrostimulare.

 

Efecte ale masajului de drenaj limfatic:

-          Eliminarea celulitei

-          Eliminarea adipozitatilor localizate

-          Redarea elasticitatii si fermitatii pielii

-          Atenuarea senzatiei de picioare grele

-          Detoxifierea organismului

-          Intarirea sistemului imunitar natural

-          Intensificarea curentului limfatic in organism

 

Keiko Slim Spa are in dotare aparate de drenaj limfatic de la Rowe – importator si distribuitor aparatura profesionala de slabit pentru centre de infrumusetare si remodelare corporala in Romania.

 Keiko Slim Spa- salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste  avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Doriti sa beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor,  lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, masaj de relaxare si anticelulitic, drenaj limfatic, reflexoterapie, impachetari anticelulitice si multe altele.

 Keiko Slim Spa va garanteaza redobandirea siluetei in cel mai scurt timp posibil, intr-un mod placut, sigur, eficient. Ai incredere in noi: iti vom reda increderea in tine !

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inova?ii in materie de sl?bire, tratarea celulitei ?i vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saun? umed?/uscat?, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraro?ii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, metode de drenaj limfatic, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulit?, termocuverte. GRATUIT consultan??, asisten?? lansare ?i derulare afacere, solu?ii financiare, instruire personal!