Marire si lifting sani

 

Solutiile chirurgicalMarire si lifting sanie de lifting sani si marire sani presupun expunere la o serie de riscuri, costuri ridicate. Keiko SlimSpa va propune metode non-invazive de marire a sanilor – simplu, comod si cu rezultate exceptionale.  Acum ai posibilitatea de marire a sanilor fara a mai apela la operatii costisitoare si dureroase. Programele noastre de marire a sanilor sunt sigure, eficiente si fara efecte secundare care ar putea dauna sanatatii tale. Nu te vei mai simti jenata de dimensiunea sanilor tai. Dupa sedintele de lifting si marirea sanilor, nu veti mai risca sa treceti neobservata!

Metode naturale de marire a sanilor

Electrostimularea - realizează un excelent lifting sani si in egala masura o eficienta marire a sanilor. Prin urmarea consecventa a sedintelor de electrostimulare se obtin in medie 4 cm în plus la marirea sanilor. Actioneaza ca un lifting sani cosmetic, redand progresiv forma sanilor.

Remodelare si lifting sani prin terapia cu vacuum 

Daca, pe langa marirea sanilor, va doriti sa fie fermi, naturali si tonifiati, apelati la sedintele de vacuum .Cupele special create pentru sâni asigura o crestere a marimii bustului dar si o imbunatatire a fermitatii lor. Cupele stimulează canalele galactofore şi creşte presiunea sanguină din vasele capilare. 

Masca pentru lifting sani

Masca de lifting sani oferita de Keiko SlimSpa este creata special pentru ridicarea, redefinirea conturului si marirea sanilor in mod natural. Aceasta se aplica de regula dupa sedintele de terapie pentru marirea sanilor cu electrostimulare si vacuum. Rezultatul: un decolteu generos, obtinut fara implanturi cu silicon.

Acestea sunt metode de marirea sanilor si lifting complet non-invazive, placute si relaxante, cu rezultate vizibile in doar cateva sedinte.

Secretul pentru marirea sanilor in mod natural o constituie consecventa. Respectati programele de marire a sanilor sau lifting sani si va veti bucura de sani mai mari, perfect tonifiati si fermi intr-un timp foarte scurt.

Contraindicatii terapii de marire a sanilor

-          Noduli mamari

-          Tumori la nivelul sanilor

-          Dureri nediagnosticate la sani

-          In perioada de sarcina si cea de alaptare este contraindicata terapia de marire a sanilor

 

Terapiile de marire a sanilor sunt realizate la Keiko SlimSpa cu aparatura profesionala oferita de catre ROWE – distribuitor aparate de slabit profesionale  pentru centre Spa si de infrumusetare.

Keiko este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste,  avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slăbire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!