Marire de buze cu Teosyal Kiss

 

Marire de buze Keiko  Vino acum la Keiko pentru o marire de buze cu Teosyal Kiss (acid hialuronic) la cel mai mic pret de pe piata!

Teosyal Kiss este un compus elvetian de ultima generatie ce contine acid hialuronic puternic cross- linkat, fiind in topul produselor injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marire de buze.

Iti doresti ca buzele tale sa arate senzual dar in acelasi  sa isi pastreze un aspect cat mai natural ? Teosyal Kiss este produsul ce iti confera o marire de buze, de volum, cat mai naturala din punct de vedere estetic. Teosyal Kiss are vascozitate marita, astfel rezulatul fiind mai indelungat fata de alte substante folosite pentru marire de buze, intre 9-12 luni.

Injectarea cu Teosyal Kiss pentru marire de buze este complet nedureroasa deoarece se efectueaza sub anestezie locala. Teosyal Kiss este perfect tolerat, fara reactii alergice iar recuperarea dupa injectarea pentru marire de buze este rapida.

 

Keiko te asteapta cu preturi delicioase la injectarea cu Teosyal Kiss pentru marire de buze:

 

  • marire de buze, volum si contur pentru ambele buze 250 de euro **
  • definire contur sau marire volum pentru o singura buza : 120 euro*

 Tratamentul cu Teosyal Kiss (acid hialuronic) pentru marire de buze este disponibil numai la Keiko D’ORobanti, in strada Sofia nr. 13!

Suna acum la Keiko pentru programare: 021/230.41.70, 0722 2KEIKO

 

 

Marire de buze Keiko

 

**- in limita a 1 ml

*- in limita a 0,5 ml