Cel  mai  nou  tratament corporal,  liposuctie virtuala,  cu  rezultate  spectaculoase!

 

Liposuctie virtualaULTRALIPO propune cea mai nouă tehnologie digitala: cavitatie (liposuctie virtuala) cu unde acustice controlate de un soft avansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni şi cercetători din lumea medicală şi care revoluţionează acum industria de remodelare corporala.
Ce este liposuctia virtuala?

Tratamentul de cavitatie (numita si liposuctie virtuala) reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând apariţia unor viduri (bule cavitaţionale).   
Tratamentul de cavitatie provoaca mişcări ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune şi compresie), creează tensiuni mari la nivelul celulei, care "rup" (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa şi drenat prin sistemul limfatic.
Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare şi este o reală alternativă la liposucţia chirurgicală.

 

 Rezultate liposuctie virtuala

Tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo oferă un nou contur corporal în numai 3 şedinţe. Testele clinice demonstrează o reducere, în medie cu 4 centimetrii la prima şedinţă de liposuctie virtuala şi aproape cu 10 cm dupa 3 şedinţe (centimetrii difera si in functie de tesutul adipos). Terapia are efect instantaneu similar unei liposucţii chirurgicale şi reduce grăsimea localizată pentru totdeauna.
Intotdeauna ne vom dori recorduri in materie de slabire si solutii care te aduc la silueta perfecta peste noapte. Iar UltraLipo ofera exact asta! Rezultatele sunt absolut uluitoare, ba mai mult, UltraLipo a fost filmat in direct in actiune, obtinand o reducere de 12 centimetri intr-o singura sedinta.

UltraLipo a facut furori in cadrul emisiunii Supravietuitorii de la Romantica TV unde concurenta care a beneficiat de tratament, filmata in direct la Romantica TV, a slabit  12 centimetri intr—o singura sedinta de liposuctie virtuala prin cavitatie UltraLipo.

Programul de slabire personalizat al concurentei (Elena Vlad) s-a intins pe 8 saptamani, timp in care a facut tratamente cu UltraLipo, impachetari, electrostimulare, masaj anticelulitic, vacuum, capsula si tunel cu infrarosii. La sfarsitul programului, rezultatele au fost absolut fabuloase: 22 de kg in minus si 78 de centimetrii mai putin in circumferinte.
Concurentele de la Supravietuitorii care au castigat primele 2 din cele 3 premii, datorita slabirii radicale – au fost concurentele care au ales sa slabeasca cu Keiko Slim Spa.

 UltraLipo System

 
UltraLipo
oferă 3 terapii într-un singur aparat pentru o liposuctie virtuala cu rezultate de la prima sedinta: cavitatie, masaj ultrasonic şi tratamente faciale. UltraLipo System este ideal pentru reducerea adipozităţilor, remodelare corporala, tratarea celulitei, slabire localizată, tonifierea pielii şi lifting corporal.

Sedinte de liposuctie virtuala la Keiko Slim Spa

 Fiecare şedinţă de liposuctie virtuala cu UltraLipo la Keiko Slim Spa nu durează mai mult de 20-30 de minute. Dupa 20-30 de minute, în rinichi şi în ficat se vor descărca atâtea grasimi şi colesterol cât se strâng după o masă copioasa. Tocmai de aceea este necesar sa efectuati si o sedinta de drenaj limfatic  caci toate aceste grasimi pot încărca ficatul şi rinichii In următoarele 72 de ore dupa liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo, specialistii Keiko Slim Spa recomandă o alimentaţie sănătoasă şi riguros controlată, împreună cu un consum însemnat de apă sau ceai..

De ce numim tratamentul de cavitatie tratament de Liposuctie Virtuala

 "Tratamentul de cavitatie reprezintă tratamentul viitorului care, cu timpul, va înlocui tratarea celulitei prin liposuctie chirurgicala cu liposuctie virtuala. De altfel, tratamentul de cavitatie realizat de UltraLipo este foarte asemănător unei proceduri de liposuctie, dar liposuctie virtuala. Acest procedeu nu este chirugical, este sigur şi neinvaziv. Pentru o mai bună performanţă, este indicat să se realizeze un drenaj limfatic, care se poate face prin vacuum, electrostimulare şi presoterapie. "- Sorina Bratu, manager Keiko Slim Spa.

  Recomandari tratament liposuctie virtuala

 Pentru a folosi la maxim de efect tratamentul de liposuctie virtuala prin cavitatie cu UltraLipo, este recomandat ca tratamentul să înceapă cu plăcile fixe de ultrasunete poziţionate pe zona ce se doreşte a fi tratată. Rolul lor: de a înmuia straturile fibrozate (întărite) de grăsime şi facilita acţiunea cavitaţiei. Urmează tratamentul cu cavitatie, după care drenaj limfatic.

 Keiko Slim Spa este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate exclusiviste, cu maxima eficienta. Doriti sa beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratmente reintinerire faciala, tratare a celulitei si a vergeturilor,  lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, masaj de relaxare si anticelulitic, drenaj limfatic, reflexoterapie, impachetari anticelulitice? Le regasiti pe toate si mai multe doar la Keiko Slim Spa!

Keiko Slim Spa va ofera sedinte de liposuctie virtuala cu UltraLipo System – aparat de cavitatie pentru remodelare corporala distribuit in Romania in exclusivitate prin Rowe – distribuitor de aparatura si echipamente pentru saloane de slabire, remodelare corporala si infrumusetare.

 Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slabire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie-drenaj limfatic, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!