Injectii cu Botox

 

Injectii cu Botox/ VistabelKeiko vrea sa te mentina mereu tanara si plina de incredere! Spune DA unui chip fara riduri, acum e atat de simplu sa scapi de ele!

 Keiko are o noutate pentru tine: injectii cu Botox! FDA (Food & Drug Administration, organism de control al medicamentelor pe piata americana) a aprobat tratamentul impotriva ridurilor cu injectii cu Botox, toxina botulinica de tip A in aprilie 2002. Injectii cu Botox sunt aprobate si utilizate in prezent de peste 70 de tari din intreaga lume.

 

Botox este prima si singura toxina botulinica de tip A cu indicatie pentru ridurile glabelare care are aprobarea Ministerului Sanatatii in Romania. Botox formeaza o structura moleculara  de 900Kda (condiderata masa moleculara mare).

Experimentele in vitro evidentiaza:

  • rezultate clinice sigure in conditii de migrare minima a toxinei botulinince;
  • stabilitatea toxinei botulinice in conditii de PH si teperatura variabile;
  • potential redus de a determina producerea de anticorpi ani toxina botulinica.

 

Cum se realizeaza la Keiko injectii cu Botox?

 

In mod normal, tratamentul de injectii cu Botox  nu dureaza mai mult de 20 de minute si nu este nevoie de timp de recuperare.

Medicul Keiko recomanda pacientului sa nu stea intins sau sa se aplece timp de 4 ore dupa injectii cu Botox   si de asemenea nu este recomandat masarea zonelor injectate cu toxina botulinica si nici depunerea de efort fizic timp de 24 de ore.

 

Care este durata de actiune pentru injectii cu Botox ?

 

Rezultatul injectarii cu toxina botulinica sau Botox apare in cateva zile iar ridurile sunt atenuate in aproximativ o saptamana dupa ce ati aplicat injectii cu Botox.

 

Dupa primul tratament de injectii cu Botox, efectul dureaza intre 3 si 6 luni, dupa care expresia redevine la forma initiala. Acesta este si momentul aplicarii unui nou tratament de injectii cu Botox, iar rezultatul va tine din ce in ce mai mult pe masura aplicarii tratamentelor cu toxina botulinica.

 

Vino acum la Keiko sa beneficiezi de cele mai bune preturi la injectii cu Botox!

 

Tratamentul de injectii cu botox pentru riduri este disponibil numai la Keiko D'ORobanti, in strada Sofia nr.13!

Suna acum la Keiko pentru programare: 021/ 230.41.70, 0722 2KEIKO.

 

*- in limita a 50 ui