Diagnosticarea

 

Gina PistolPentru ca in ultima vreme clientii devin tot mai experimentati si mai pretentiosi si isi doresc din ce in ce mai mult sa evite rigiditatea abonamentelor fixe in favoarea unor pachete personalizate, este extrem de important sa stim care sunt criteriile in functie de care se pot concepe tratamente de remodelare corporala atat de  mulate necesitatilor clientului.

Stim cu toti ca tratamente corporale sunt numeroase, au ca rezultate slabire, remodelare corporala, anticelulita, tonifiere musculara, antivergeturi. Dar fiecare terapie are functii principale si colaterale ; ceea ce i se recomanda unei cliente garantand eficienta terapiilor , nu i se potriveste alteia. Este important ca inainte de recomandarea unui pachet personalizat sa se efectueze o anamneza a clientei, un istoric al evolutiei sale, cu ce probleme s-a intalnit, dar si o determinare a stadiului celulitei, a tonusului muscular si a excesului de grasime si apa din organism.

Intrebarea ar fi : Este celulita o afectiune a organismului sau o stare de normalitate?

Dupa cum vedem in ultimul timp celulita nu tine cont de varsta si sex.

Celulita este o acumulare in exces a grasimilor, toxinelor si lichidelor si o dereglare a schimburilor de substante.

De asemenea, stim ca celulita depinde de obiceiurile alimeGina Pistolntare, de consumul de nicotina si cafeina, dar trebuie sa stim ca si aerul poluat pe care il respiram,stres, factori genetici, produsele cosmetice sintetice ( sampoane, vopsele, make-up ) contin substante care pot deveni toxice. Si organsimul nostru produce deseuri metabolice.

Ce pare interesant este faptul ca in urma unui studiu s-a constatat ca in 12% din cazuri celulita apare in perioada de pubertate, 25% - in consumul de anticonceptionale, 20% - in timpul si dupa sarcina si 25% din cazuri in perioada de menopauza. Astfel, se poate afirma ca celulita apare frecvent in perioada „exploziilor hormonale”.

 

Stadiile evolutive ale celulitei care se stabilesc in functie de diagnosticarea Keiko Slim Spa sunt 4:

  1. celulita- stadiul de normalitate( foarte rar si doar pe anumite zone)
  2. celulita- stadiul I-II – edeme, lipoedeme , retentie lichide, incetinirea flux sangvin
  3. celulita- stadiul III – micronoduli(defect al tesuturilor, neoformatiuni colagen, senzatia de granule fine)
  4. celulita- stadiul IV – macronoduli(durerosi, posibil vizibili)

Intr-un centru de remodelare corporala este obligatoriu sa existe diagnosticarea clara si profesionala in urma careia sa se ofere sfaturi nesubiective ci bazate pe date concrete si cuantificabile.

La Keiko Slim Spa, avem doua aparate pentru a efectua diagnosticarea,  Analizatorul B100 si kit-ul termografic Cell-Metter.

Cum se realizeaza diagnosticarea?

Primul pas:

Persoana careia i se face diagnosticarea ( in centrele Keiko Slim Spa diagnosticarea este gratuita) este schimbata intr-un halat de unica folosinta si este cantarita.

Al doilea pas:

Cu ajutorul unui plicometru ( un ,,clestisor” gradat) i se vor masura patru pliuri de grasime din zona bratului ( biceps, triceps), talie si sub omoplat. Se va intinde pe patul unde se face diagnosticarea.

Al treilea pas:

Se aplica 2 minielectrozi in apropierea degetelor unui picior si 2 minielectrozi langa degetele mainii (de aceeasi parte a corpului). In acest moment organismul va fi traversat de un curent neagresiv de diagnosticare. Nu se simte absolut nimic. Corpul fiecarei persoane va opune o rezistenta mai mica sau mai mare acestui tip de curent in functie de tesutul adipos, de stadiul celulitei, de apa din organism si de musculatura.

Al patru-lea pas:

Se introduc cativa parametrii proprii: numar de kilograme, varsta, inaltimea, tipul de activitate zilnica desfasurata. In cca 5 minute analizatorul va printa diagnosticarea. Pe acesta se va observa numarul de kilograme de grasime in exces, nr kilograme apa in exces, necesarul caloric zilnic, starea tonusului muscular exprimat in procente ( putem compara cu idealul procentual de masa musculara).

Al cincilea pas:

Se continua cu evaluarea stadiului celulitei cu ajutorul kitului de analiza Cell Meter.

Se aplica pe corp o banda selectoare care ne va directiona catre una din cele 3 benzi termografice de evaluare.

Al saselea pas:

Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografica potrivita temperaturii corpului. Aceasta se va colora in diferite nuante: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben ( stadiul 2), coloratii diverse carora li se adauga mici pete brune, maronii sau negre ( stadiul de micronoduli) si zone intinse ne negru sau maron inchis (stadiul de micronoduli). Trebuie sa stim ca la o singura persoana putem avea stadii diferite de celulita, pe zone diferite de corp.

Ultimul pas:

In acest moment diagnosticarea a luat sfarsit. Terapeutul va recomanda un pachet personalizat de tratamente potrivite persoanei in cauza.

Keiko Slim Spa este centru de remodelare corporala dotat cu aparate de electrostimulare de la Rowe – distribuitor aparatura si echipamente profesionale pentru centre pentru slabit si infrumusetare.

 

Keiko Slim Spa este salonul de remodelare corporala in Bucuresti care te ajuta la slabire in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Doar la Keiko Slim Spa beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor,  lifting facial nechirurgical, estetica faciala,  marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovaţii in materie de slabire, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulita, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal