Masaj transcutanat cu DermoCell

 

 

 Eficienta din tratamentul cu Dermocell

Secretul din spatele eficientei acestui tratament cu Dermocell este tehnologia revolutionara. Capatul de tratament are role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata. Presiunea negativa astfel exercitata genereaza o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice.

Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , tratamentul cu Dermocell este o terapie pentru tratarea celulitei mai putin agresiva pentru organism – fara ca acest lucru sa îi reduca în vreun fel eficienta. Pe parcursul masajului transcutanat cu Dermocell  nu vor aparea echimoze / vanatai pe zona tratata.

 

DermoCell- cel mai eficient tratament anticelulitic

Inovatia DermoCell  consta în endermologiemarirea fluxului si reducerea presiunii aplicate pe piele, eliminand complet riscurile de ranire, aparitie a hematoamelor si traumelor sau de crestere a pragului de sensibilitate capilara.

 În schimb, prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu DermoCell permite refacerea tesutului atrofiat si îmbunatateste tonicitatea musculaturii. Straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile mai usor de eliminat, retentia de apa si toxine redusa la minim, iar drenajul limfatic accelerat.

 DERMOCELL este aparatul cu care Keiko Slim Spa se angajeaza sa raspunda prin eficienta acestei pretentioase cereri: eliminarea celulitei prin masaj transcutanat

Tratament anticelulitic

Cel mai eficient tratament anticelulitic este cel de masaj transcutanat. DermoCell trateaza absolut orice stadiu al celulitei (edematoasa, fibroasa, dureroasa) cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, joaca un rol important in prevenirea celulitei caci aspectul de “coaja de portocala nu va reapare!

DermoCell trateaza adipozitatile, vergeturile, musculatura supratensionata, cât si tulburarile de circulatie periferica. Tratamentul cu masaj transcutanat este cel mai bun tratament anticelulitic deoarece elimina si previne celulita, creste circulatia sanguina si limfatica, reduce drastic cantitatea de toxine in organism, sprijina restructurarea la nivel tisular.

 

Masaj transcutanat facial cu Dermocell

 În timp ce la nivel facial,cu kitul cu cele 6 capete terapeutice cu terminatii anodizate, un masaj transcutanat facial realizeaza:

• Accelerarea irigatiei sanguine deficitare – pentru un gomaj fin si luminozitate;

• Stimularea circulatiei limfatice – decongestionând si curatând în profunzime si formarea de elastina si colagen – redând tenului fermitatea si elasticitatea.

Un masaj transcutanat facial are urmatoarele rezultate vizibile imediat: indeparteaza cicatrici superficiale, curata în profunzime tenul si previne aparitia prematura a  ridurilor.

 Un sprijin de încredere postoperatoriu, tratamentul cu masaj transcutanat ajuta la defibrozare si drenaj – iar ultrasunetele  actioneaza drept catalizator al tratamentului.

 

 Rezultate la Keiko Slim Spa cu masaj transcutanat 

Un masaj transcutanat este tratamentul perfect în cazul în care doriti pe lânga eficienta, rezulate rapide, vizibile în scurt timp! Actiunea asupra celor mai “încapatânate” straturi de (stiti bine despre ce este vorba - acelea care nu vor si dispara indiferent de dieta urmata, exercitiile si tratamentele facute), departe de a fi dureroasa, este una ferma, eficienta si în acelasi timp relaxanta, dizolvând si eliminând complet celulita.

 Keiko Slim Spa are in dotare aparat de masaj transcutanat DermoCell distribuit in Romania in exclusivitate de Rowe – distribuitor de aparatura beauty  pentru centre de slabire si infrumusetare.

 Keiko Slim Spa este un salon de slabire si remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste,  avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovatii in materie de slabire, tratament anticelulitic si vergeturi: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infrarosii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulita, termocuverte. GRATUIT consultanta, asistenta lansare si derulare afacere, solutii financiare, instruire personal!