CRYOGEN

The cool way to slim away

Cryogen. Criolipoliza asistata laserCryogen este cel mai performant echipament de slabire localizata la momentul actual, eliminand radical si definitive grasimile in exces din organism. Actioneaza cu vacuum, criolipoliza (inghetarea celulelor grase) si laser soft pentru a te ajuta sa slabesti pana la perfectiune.

Criolipoliza – descoperita la Harvard Medical School

Criolipoliza aprobata FDA si demonstrate stiintific ca obtine rezultate absolut uluitoare in materie de slabire localizata, ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturala a celulelor grase din organism  prin inghetarea lor.

Este solutia perfect naturala! Daca liposuctia este o metoda extrem de invaziva, ce implica riscuri mari, recuperare dificila, procedeu dureros si mai ales total agresiv pentru corpul tau, criolipoliza este un proces perfect natural. Exact in asta consta marea inovatie a acestei terapii:  declanseaza un proces natural si cunoscut corpului tau. Mai exact, criolipoliza foloseste un proces de racire targetat care distruge celulele grase de sub piele, efectiv inghetandu-le pana la punctul de eliminare.

Criolipoliza + laser soft = slabire

Cryogen este echipamentul care combina cele doua terapii pentru a-ti asigura un maxim de rezultate intr-un timp cu mult mai scurt decat inainte. Cercetatorii japonezi au fost cei care au maximizat rezultatul dat de criolipoliza prin adaugarea de fascicule laser care sparg depozitele calcifiate de grasime astfel incat inghetarea individuala a celulelor grase care trebuie eliminate sa se produca mai rapid.

De la o ora de tratament standard cu criolipoliza, terapia prin criolipoliza + laser soft distruge celulele grase in numai 30 de minute. Laserul sparge blocurile de grasime, iar criolipoliza ingheata rapid celulele grase si provoaca apoptoza.

Proces natural de moarte celulara si eliminare din corp a grasimilor localizate - apoptoza

Celulele grase ingheata mai rapid decat restul celulelor din organism, ca atare se modifica morfologic si intra intr-un proces natural de moarte celulara. Organismul le elimina natural fara alte interventii sau terapii suplimentare. Acest proces poarta numele de apoptoza si se produce in mod natural in organism. Cryogen nu face altceva decat sa accelereze acest process, accelerand astfel intregul proces de slabire.

Restul tesuturilor si nervii raman intacte, deoarece lipidele din celula grasa se cristalizeaza la o temperatura mai mare decat apa din celelalte celule. Ulterior tratamentului, celulele grase sunt eliminate treptat, in urmatoarele saptamani, de catre sistemul limfatic. Stratul de grasime este astfel dramatic redus, conturul siluetei modificat natural, definitiv si fara efecte secundare.

Criolipoliza asistata laser. Rezultate rapide. Fara efecte adverse.

Fata de alte proceduri, tratamentul Cryogen ia putin timp si e destul de simplu sa se muleze chiar si pe cel mai incarcat program. In plus, imediat dupa tratament iti poti continua activitatea normala. Nu doare, nu ai nevoie de perioada de recuperare, nu ai nevoie de vizite exhaustive la salon. Nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.

Cryogen nu doar ca beneficiaza de o terapie inovatoare cu efecte uimitoare, dar propune si doua capete de tratament care pot lucra simultan. Este un aparat exclusivist ce beneficiaza de tehnologie japoneza de inalta calitate si de dotari pe masura.

 Te asteptam la Keiko Slim Spa sa slabesti asa cum iti doresti cu Cryogen. O sedinta dureaza intre 30 de minute si 90 de minute in functie de numarul zonelor tratate.