Cromoterapie

 

În cromoterapie folosim culorile (care actioneaza prin intermediul lungimilor lor specifice de unda) pentru reechilibrarea organismului si a organelor bolnave. Simbolismul culorilor era cunoscut si utilizat înca din antichitate.

 

 Terapie LED

terapie LED

 

Terapia LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina).

 Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pâna la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP - adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.

 

Beneficii prin Terapie LED   si cromoterapie?

  • Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor;
  • Verde – activeaza drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloida într-una fluida
  • Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic
  • Galben – stimuleaza activitatea sistemului nervos central.

 

 Cine ar trebui sa foloseasca Terapie LED?

Oricine. Terapia LED este non-agresiva si non-invaziva, deci nu dauneaza sub nici o forma organismului.

În cazul femeilor însarcinate, nu exista dovezi de efect negativ. Totufi, nu recomandam nici o forma de terapie estetica în cazul unei sarcini.

 

Cât dureaza o sedinta de Terapie LED?

Terapia LED se foloseste pentru tratamente de estetica faciala - antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee. Un tratament facial dureaza 15 minute.

Terapia LED se foloseste în egala masura pentru tratamente corporale – in programe anticelulita, de slabi, pentru tonifiere . O sedinta dureaza între 20-30 minute.

 

Rezultate prin Terapie LED?

În prezent, Terapia LED este o terapie adjuvanta si este utilizata împreuna cu alte terapii. Desi nu emite suficienta energie pentru a distruge tesuturile inestetice - produce suficienta energie pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observa, în medie, dupa 3-4 sedinte.

Keiko Slim Spa este centru de remodelare corporala si Spa dotat 100% cu aparate de slabit  oferita de Rowe – lider in distributia de aparatura si echipamente profesionale pentru centre de slabire si remodelare corporala

Beneficiaza de ultimele inovatii in materie de slabire rapida prin infrarosu  , remodelare corporala, definire musculara tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical  , marire si ridicare sani masaj de relaxare si anticelulitic, drenaj limfatic , reflexoterapie, impachetari anticelulitice – toate si multe altele doar la Keiko Slim Spa – salon de remodelare corporala si estetica faciala in Bucuresti. 

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale -  distribuie ultimele inovatii in materie de slabire, tratarea celulitei si vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu sauna umeda/uscata, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infrarosii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, cromoterapie, Terapie LED, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulita, termocuverte. GRATUIT consultanta, asistenta lansare si derulare afacere, solutii financiare, instruire personal!